dijous, 12 de setembre del 2013

ASSEMBLEA GENERAL


 Donem Suport a la Vaga de Docents per una educació pública de qualitat per a tots.

ASSEMBLEA GENERAL AMIPA
Dilluns 16 de SETEMBRE a les 20,00 h.
a l’escola RODAMILANS

- no podem ignorar l'esforç dels mestres (pèrdua de sou, augment d’alumnes i reducció de recursos amb una disminució en inversió en l’educació a les Illes de 112 milions els dos darrers anys) perquè els nostres fills tinguin una educació pública de qualitat.

- no estem en contra del trilingüisme, estem en contra de la proposta educativa que s'imposa, de fer assignatures en anglès sense mestres qualificats i sense que els alumnes en xerrin una paraula, en aules massificades on les ràtios per aula són de 25 alumnes a primària i de 30 a secundària. Fins que no s’arribi a 15 alumnes no és factible implantar el #TIL, això suposa invertir en educació.

- estem en contra que no es proposin altres alternatives demanam que s'implanti el trilingüísme paulatinament. Tots els sectors implicats a la Comunitat Educativa han de participar en l’educació dels alumnes, demanam diàleg i consens.

- estem en contra que es redueixin contínuament els recursos econòmics i personals i que no es liquidi el deute amb els centres mentre es malgasten els doblers en altres coses, com editar nous llibres en modalitat balear.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada